Menu

Marco Sotgiu

Junior Personal Trainer

Marco Sotgiu

Marco Sotgiu

Over Marco

Marco is een fitness professional met veel passie voor fitness, boksen en voeding. Hij heeft ervaring met het geven van fitnesstraining, boks-en kickbokstraining en (specifieke) krachttraining.

Junior Personal Trainer Marco verzorgt graag energieke en afwisselende trainingen, om zo jouw doelen met succes te behalen.

De trainingen vinden plaats op de Premium Fitness Boutique in Heemstede of op jouw favoriete buiten locatie. In of vanuit huis trainen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Marco Sotgiu portret

Werkzaam bij Premium Fitness als:

Junior personal trainer bij Premium Fitness Boutique Herenweg

Zo werk ik

‘Tijdens mijn trainingen combineer ik boks-en kickboks elementen met kracht en spierversterking. Zo werk je aan conditie, vetverbranding, kracht én motoriek!

Sporten kan één op één of in groepsverband tot vier personen. Tijdens mijn trainingen maak ik gebruik van zogenaamde bokspads en diverse losse materialen zoals gewichten, de TRX suspension trainer, een springtouw, en elastieken.

Ik heb geen voorkeur qua trainingslocatie. Dit omdat mijn trainingen overal gegevens kunnen worden. Bijvoorbeeld in een van de mooie bossen of duingebieden in de omgeving, in- of rond huis óf bij Premium Fitness Boutique op de Herenweg 37 A in Heemstede.

Ontdek wat Marco voor jouw kan betekenen! Plan een persoonlijke intake, mail naar Marco via info@premiumfitness.nl

Marco Sotgiu Actie foto 2 scaled
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!