Menu

Over ons

Onze missie, visie en trainers

Over ons

Over ons

 

Wij zijn Premium Fitness Boutique.

Wij zijn Premium Fitness dé fitness boutique van Heemstede. 

 

 

 

Fitness

In tegenstelling tot fitnesscentra en budgetketens kiezen wij bij Premium Fitness voor persoonlijke aandacht in een kleinschalige omgeving. Wij werken uitsluitend met ervaren, gespecialiseerde, professionele trainers, personal trainers, diëtisten, voedingsdeskundigen en groepslesinstructeurs. 

Bij Premium Fitness sport je met maximaal 6 leden tegelijkertijd onder leiding van een van één van onze top trainers. Onze trainers verzorgen persoonlijke en op u afgestemde trainingen en leveren kwaliteit door hun ervaring, aandacht en passie voor het vak. Binnen je abonnement plan je jezelf zo vaak als je wenst in middels onze Premium Fitness app. Je traint in je eigen trainingszone onder professionele & gevarieerde begeleiding van onze trainers. Elke training is anders, uitdagend en op u afgestemd. De trainingen bestaan uit 50 minuten beginnend met een warming-up. Zodat jij er klaar voor bent wordt jouw persoonlijke training door de trainer uitgelegd. De oefeningen worden uitgelegd en voorgedaan. Daarnaast kijken wij mee naar u houding, uitvoering en gewichten. Zo trainen we veilig en samen naar het beste resultaat. 

PF selectie 06 scaled

 

Groepslessen

Sinds kort biedt Premium Fitness ook groepslessen aan zoals Booty&Core en Bootcamp in het Groenedaalse bos. De groepslessen worden verzorgd door onze ervaren, gediplomeerde en enthousiaste groepslesinstructeurs. Onze trainers staan dan ook klaar om van elke les een feestje te maken! Zij proberen je te motiveren het beste in jezelf naar boven te halen. De groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, iedereen traint op zijn eigen niveau. 

 

 

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!