Menu

Rosa de Palma

Personal Trainer

Rosa de Palma

Rosa de Palma

Over Rosa

Rosa heeft haar leven lang een passie voor gezondheid, fitness en beweging. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in marketing en communicatie bij onder andere Sanoma, heeft zij haar AALO diploma’s gehaald en inmiddels jaren ervaring als lesgeefster en trainster! Met Rosa gaat u aan de slag om samen de beste resultaten te behalen! Rosa staat bekend om strikte uitvoering, discipline in combinatie met een hoop plezier!

rosa_de_palma

Werkzaam bij Premium Fitness als:

Personal trainer op gewenste locatie

DSC00882

Ervaring:

Ik heb ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen op de sportschool in het goed uitvoeren van de oefeningen, motiveren en enthousiasmeren. Het geven van buitentraining aan dames die in verwachting zijn, dames die net zijn bevallen om te herstellen en van moeders en vrouwen in het algemeen die lekker buiten willen sporten. HITT, small group training, bootcamp trainer, core stability en overall body work out.

Werkwijze:

Ik sta er om bekend dat ik een duidelijke opbouw en structuur heb in mijn training. Belangrijk vind ik een goede uitvoering van de oefeningen, te motiveren, te enthousiasmeren en te inspireren voor een goede groepsdynamiek maar ook persoonlijke aandacht.

Als personal trainer vind ik het belangrijk de persoonlijke aandacht om het persoonlijke doel te behalen en te behouden.

Opleidingen:

Rosa heeft na haar opleiding marketing en communicatie ( nadat zij moeder is geworden )
AALO Fitness level 1 en 2 gevolgd.

Trainers_Premium_Fitness_Boutique
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!