Menu

Sharon Kiewiet

Senior Personal Trainer

Sharon Kiewiet

Sharon Kiewiet

Over Sharon

Ervaren personal trainer en groepstrainer( ruim 9 jaar ervaring ). Sharon is gespecialiseerd en volledig opgeleid in lifestyle, voeding, moderne zwangerschapstraining ( tijdens en na de zwangerschap ) en     sportspecifieke training,

Alle trainingen, trainings- en voedingsschema’s worden op maat samengesteld op een manier die het beste bij u past en waar u zich prettig bij voelt.

Werkzaam bij Premium Fitness als:

Fitness trainer bij Premium Fitness Boutique Herenweg
Personal trainer op gewenste locatie

Sharon_Kiewiet_Trainer

Ervaring:

Vanaf 2004 woonde en werkte Sharon in Engeland en Schotland.

Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg en in een fysieke trainingsomgeving is Sharon begonnen met kickboksen.

Na het behalen van bovenvermelde opleidingen heeft zij in de grote sportclubs van Edinburgh gewerkt als personal trainer en was zij als spinning instructor actief op hoog niveau. Zij werkte gedurende haar carrière onder andere samen met top-atleten en trainde triatleten.

In haar vrije tijd doet ze graag mee aan obstacle races, beoefent duursport, kickboksen en is begonnen met de klimsport.

Werkwijze:

Na een persoonlijke intake waarbij u samen met haar uw persoonlijke doelstellingen kunt bepalen, zal Sharon in overleg met u de eerste trainingen inplannen op de locatie van uw keuze. Dit kan buiten, thuis of binnen in een van de trainingsstudio’s. Sharon zal voor jullie eerste training een trainingsplan / periodisering opstellen geheel aangepast aan uw doelen, levensstijl en uw gezondheid, desgewenst met voedingsadvies.

Opleidingen:
Active IQ level 2 fitness training UK
Active IQ Level 3 Personal Training UK
Reps UK:
Modern pregnancy exercise / burrel education
Precision Nutrition, Subscription to nutrition certification level 1
TRX, Powerplate, kettle bells, gym based boxing, Vipr, indoor circuits.
Virgin active Fierce/Dance instructor
Tracy mallets, BootyBarre instructor

Trainers_Premium_Fitness_Boutique
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!