Menu

Thomas Luiting

Medior Personal Trainer

Thomas Luiting

Thomas Luiting

Over Thomas

Samen met Thomas werkt u één op één of in groepsverband aan het behalen van uw doelstellingen. Thomas is een enthousiaste sport en fitness fanaat en in het bezit van een Fitvak A diploma. Hij is naast diverse werkzaamheden in de sport-en fitnesswereld bezig zich verder te scholen op het gebied van training en voeding.

Alle trainingen en trainingsschema’s worden door Thomas op maat en met veel plezier en variatie samengesteld zodat u samen met Thomas werkt aan maximaal resultaat.

Thomas Luiting

Werkzaam bij Premium Fitness als:

Fitness trainer bij Premium Fitness Boutique Herenweg
Personal trainer op gewenste locatie

Thomas_Luiting_Junior_Personal_training
Trainers_Premium_Fitness_Boutique

Ervaring:

Na zijn verkoopgerichte opleiding heeft Thomas besloten carrière te willen maken in de sport en fitnessbranche als trainer en groepstrainer. Thomas hielp vanuit zijn passie voor fitness en voeding al meerdere mensen met het behalen van fysieke doelen. Dit gaf hem zo veel voldoening dat hij heeft gekozen voor een fitnessgerichte opleiding. Zo kan Thomas naast zijn praktijk ervaring zijn theoretische kennis vergroten. Hij heeft inmiddels diverse stages gelopen bij sport-en fitnessclubs en is hier nu ook parttime werkzaam. Naast zijn werk breidt hij zijn kennis verder uit middels vervolgopleidingen.

Werkwijze:

Na een persoonlijke intake waarbij u samen uw persoonlijke doelstellingen kunt bepalen, zal Thomas in overleg met u de eerste trainingen inplannen. Thomas is gespecialiseerd in een combinatie van kracht en spierversterking. Tijdens deze trainingen zullen kracht en conditie afwisselend aan bod komen. Dit alles doet Thomas met veel passie en enthousiasme!

Opleidingen:

VMBO-T diploma behaalt op de Heamstede Barger Mavo ( 2014 )
Verkoopspecialist niveau 3/4 Nova College ( 2016 )
Fitvak A

Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!